Ciutat

El Parlament aprova fer un estudi independent als habitatges dels Merinals

/ Cedida

El Parlament ha aprovat en la comissió de Territori una proposta perquè la Generalitat es comprometi a fer un estudi independent per veure l’estat dels habitatges afectats dels pisos d’Arraona-Merinals. Aquesta proposta arriba després que la cambra catalana aprovés una resolució perquè el Govern es coordinés amb l’Ajuntament de Sabadell i l’Associació de Veïns dels Merinals per solucionar els problemes estructurals que pateixen alguns pisos. Ara, aquesta proposta va un pas més enllà i busca elaborar un estudi per veure en quina situació es troben realment els pisos afectats. La proposta, a més, també vol que “que s’acordi amb l’Ajuntament i veïns fórmules de col·laboració per al desplegament de les mesures que pugui recomanar l’informe sobre els habitatges afectats”.

La proposta ha estat presentada per la diputada d’En Comú Podem Susanna Segovia, i el tercer punt, que apostava per “incloure els blocs afectats per greus danys estructurals en un pla d’enderrocament planificat i garantir el reallotjament dels veïns afectats”, ha quedat suspès després d’un empat en les votacions on Junts per Catalunya, i Esquerra Republicana de Catalunya han votat en contra, i el subgrup del Partit Popular no ha participat en la comissió. Des d’En Comú Podem s’ha criticat la falta de “calendaris i compromisos ferms” per part de la Generalitat, que asseguren que “contrasta amb la de l’Ajuntament de Sabadell”.

Comentaris
To Top