Publicitat
Ciutat

El Parlament insta la Generalitat a trobar "una solució adequada" pels pisos dels Merinals

Concentració dels veïns afectats davant l'Agència de l'Habitatge / J.M.

El Parlament de Catalunya ha aprovat una resolució en relació als pisos dels Merinals amb problemes estructurals. Concretament, el document aprovat insta el Govern català a "coordinar-se" amb l'Ajuntament de Sabadell i l'associació de veïns dels Merinals per a "cercar una solució adequada" als problemes creats com a conseqüència de l'estat de conservació dels habitatges afectats d'aquest barri.

Publicitat

La proposta l'ha portat a la comissió de Territori de la cambra el grup parlamentari de Ciutadans i els ponents han estat els diputats Sergio Sanz i la sabadellenca Laura Vílchez. De fet, la proposta taronja incloïa una petició per instar el govern a "recuperar el nivell d'inversió pressupostària per a la millora de barris anterior a 2011", però aquesta part de la proposta de resolució va ser retirada pels vots contraris de Junts pel Sí i ERC i l'absència de CUP i PP.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top