DS MOTOR

Empor Speed, la nova aposta de Vallescar

Les noves instal·lacions Empor Speed de Blanes
Les noves instal·lacions Empor Speed de Blanes / CEDIDA

El grup d’automoció Vallescar ha obert les primeres instal·lacions a la província de Girona amb el concessionari oficial Kia, Empor Speed. Les poblacions de Sant Feliu de Guíxols, Blanes i Mont-Ras ja compten amb els vehicles de la marca coreana. Les noves instal·lacions Kia compten amb el segell i la garantia del Grup Vallescar Automoció, líder en el sector de l’automoció amb una contrastada experiència en el món de l’automòbil, tal com ho acrediten els més de 50 anys d’una trajectòria d’èxit i un total de 28 concessionaris de marques de primera qualitat.

Després de l’obertura dels concessionaris Kia a Terrassa i Sant Cugat del Vallès els anys 2009 i 2011 amb Integral Car, confirmant-se com a concessionari de referència Kia a escala nacional, una feina feta en els darrers anys que ha estat reconeguda per Kia Motors Iberia, Empor Speed suposa un enfortiment de la xarxa de concessionaris de la marca coreana que ofereix un servei de confiança orientat a obtenir la màxima satisfacció del client en venda i postvenda. Les noves instal·lacions Kia Empor Speed constitueixen un repte apassionant per al grup Vallescar Automoció, i  reafirma així la important estratègia d’expansió, que suma un total de cinc concessionaris oficials Kia distribuïts a les províncies de Barcelona i Girona.

Vint-i-vuit concessionaris

El grup sabadellenc és concessionari oficial de les marques d’automòbils Peugeot, Opel, Honda, Toyota, Lexus, Kia, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Alfa Romeo, Abarth i SangYong, i de les marques de motos Peugeot Scooters i Honda Motos.

Compta amb 28 centres en vuit poblacions i amb les empreses de serveis Vallescar Ocasió, Vallescar Empreses, DRO (Distribuïdor de Recanvis Originals i Multimarca, La Corredoria del Vallès, Gestoria Villar Saltiberi i Covecar Lloguer de Vehicles.

Comentaris
To Top