Publicitat
Ciutat

La junta provisional de la Bosch i Cardellach ordena el retorn al carrer Indústria

La Fundació Bosch i Cardellach escull una junta provisional i decideix tornar a la seva anterior seu

El 2 de gener la Fundació Bosch i Cardellach tornarà a ocupar la seu del carrer Indústria. Així ho va decidir ahir la junta directiva provisional després de ser escollida pel consell de numeraris i el plenari de l’entitat. Aquesta junta ha començat a negociar avui mateix amb la Fundació 1859 Caixa Sabadell, propietària de les dues seus –la del carrer Indústria i la del carrer d’en Font–, per començar de zero.

Aquest fet, la marxa del carrer Indústria per la seu del carrer d’en Font, va ser el motiu que va desencadenar la crisi entre un nombrós sector dels numeraris i l’anterior junta directiva dirigida per Ramon Ten, que va acabar dimitint en ple.

Ahir dijous el president de l’entitat, l’acalde Maties Serracant, va presidir les dues reunions consecutives que van acabar escollint els 10 noms que configuren la nova junta directiva provisional, que tindrà un mandat de 3 mesos (i un d’addicional), fins que s’esculli una junta definitiva pels quatre propers anys.

Així, el director provisional escollit és Marc Batlle, que ja va ser director entre el 1995 i el 2002; l’administrador serà Josep Llobet, també exdirector; Joana Oliver serà la vicedirectora; Teresa Mira, la secretària; i Josep Lluís Martín, el vicesecretari. Aquests van ser els noms escollits pel consell de numeraris, després que tres dels últims directors declinessin l’oferiment de formar-hi part: Ricard Estrada, Ramon Ten i Joan Brunet.

El plenari va escollir els altres cinc membres de la junta provisional: Josep Alavedra, Josep Milà, Isa Vega, Pilar Taché i Maria Marín.

Publicitat
Comentaris
To Top