ESPORTS

El Centre d’Esports destitueix Toni Seligrat per “raons esportives”

El club ja busca un substitut que podria debutar dimecres

Seligrat, agafat per Néstor mentre s'enfrontava als seguidors arlequinats a Peralada / Lluís Franco

Fulminant. El Centre d’Esports Sabadell ha decidit aquest dilluns destituir el tècnic Toni Seligrat després de la derrota per 2-0 al camp del Peralada. En un comunicat oficial, el club assegura que les raons són esportives “per millorar la dinàmica de l’equip” i no exclusivament per l’incident protagonitzat pel tècnic amb aficionats a l’acabament del partit. Tot i això, la tensa i desagradable situació viscuda al Municipal de Peralada ha estat la gota que ha fet vessar el got i ha anticipat una decisió que potser s’hauria pres en cas de nova ensopegada contra el Conquense diumenge que ve. La continuïtat de Seligrat hauria suposat una bomba de rellotgeria.

La Comissió esportiva, integrada pel director general Bruno Batlle, el director esportiu Jose Manzanera i el conseller Axel Torres, s’ha reunit aquest matí amb Toni Seligrat després de la sessió matinal per comunicar-li el seu cessament. El comunicat es limita a agrair els seus serveis i “extraordinari compromís” en l’any i mig que ha estat al davant de la plantilla arlequinada. Es desconeix si Seligrat oferirà roda de premsa per acomiadar-se.

També ha estat destituït el seu ajudant i preparador físic, Josep Maria Ferrer, Joma, i per tant no se sap qui dirigirà la sessió de dimecres quan la plantilla torni als entrenaments. La direcció esportiva està treballant en diferents noms com a alternatives. La intenció és que ja estigui lligat dimecres. En cas contrari, l’opció seria un tècnic de la casa i Pablo Becerril, entrenador del filial, és qui tindria més possibilitats de manera provisional. El nou inquilí de la banqueta arlequinada podria ser l’encarregat de liderar el projecte de la temporada 2019/20.

Comentaris
To Top