ESPORTS

Seligrat: “Ho tornaria a fer”

Néstor Querol intentant calmar a Toni Seligrat / Lluís franco

La derrota del Sabadell davant el Peralada per 2 a 0 ha passat en un segon pla després de l’incident del tècnic arlequinat amb un sector de l’afició del CE Sabadell.
Un cop l’àrbitre ha xiulat el partit, Toni Seligrat s’ha dirigit directament a la zona de la porteria local per parlar amb alguns aficionats.

Respecte a aquesta situació, el tècnic de Torrent ha comentat que “he anat als nostres aficionats a dir que estiguessis tranquils perquè els jugadors es trenquen la cara pel Sabadell”. Una reacció que Seligrat ha afirmat amb rotunditat que “ho tornaria a fer” perquè segons el tècnic “no es pot posar en dubte l’honorabilitat dels nostres futbolistes” i que un “aficionat racional hauria d’estar content”, ha afirmat Seligrat.

Tot i aquest moment de tensió que, inevitablement ha centrat l’atenció de la roda de premsa, ha afirmat que “l’equip ha fet un partit molt bo” i, tot i encaixar la quarta jornada sense conèixer la victòria “l’equip està fent mèrits per tornar al camí de la victòria”.

Bruno Batlle: “Parlarem amb Seligrat
L’escena de Seligrat amb un sector de l’afició arlequinada no ha passat desapercebuda pel director general del club Bruno Batlle que ha afirmat que “es parlarà amb Seligrat per veure què ha passat”. Tot i això, Batlle no ha volgut afegir res més perquè “les coses s’han de refredar i hem d’escoltar a les dues parts”.

Migue: “Els dos gols eren evitables”
El capità arlequinat Migue ha volgut fer autocrítica del joc de l’equip després d’encaixar la quarta jornada sense conèixer la victòria. El central ha afirmat que “els dos gols eren inevitables”. Respecte a l’incident del tècnic, Migue ha comentat que “m’he quedat parat, no m’ho esperava i el que més greu em sap és que passi entren nosaltres”.

Demà, reunió de la comissió esportiva
El president de l’entitat Esteve Calzada, de viatge a Singapur, ha comentat respecte a l’incident amb un sector de l’afició via Twitter que “seguint el que ha passat avui des de Singapur cap a les dues de matinada. Preocupat pel que he vist. Demà es reunirà la comissió esportiva (jo per telèfon) i escoltarem totes les parts i explicarem el que hem decidit”.

Podeu llegir la crònica del partit en el següent enllaç

Comentaris
To Top