ESPORTS

Decebedor inici de segona volta del Sabadell a Peralada (2-0)

L’equip arlequinat ofereix una imatge d’impotència contra el Peralada (2-0)

Edgar rodejat de rivals, de nou s'ha posat de manifest la incapacitat ofensiva del CES / Lluís Franco

Negats. El Sabadell continua en plena ratxa negativa. A Peralada s’ha reviscut el mal començament de lliga contra un rival maleït pels arlequinats. Dues errades defensives i una impotència ofensiva total han condemnat el conjunt de Toni Seligrat. Un inici de segona volta decebedor que fa renéixer els dubtes.

Són ja quatre jornades sense conèixer la victòria: un punt sobre 12, un bagatge que comença a ser preocupant i encén un altre cop les llums d’alarma. Els canvis del tècnic a l’onze tampoc han servit per canviar aquesta dinàmica negativa. A més del lesionat Aleix Coch, han ‘caigut’ de l’alineació inicial homes com Adri Cuevas, Antonio Domínguez o Felipe Sanchón. Les novetats han estat Pol, Gato i Edgar, qui ha tornat a guanyar la partida a Arturo, aquesta vegada a la banqueta.

La igualtat s’ha convertit en la gran protagonista de la primera meitat. Dos equips perfectament col·locats a la gespa i sense donar quasi cap concessió. Un partit amb ritme intens, però sense ocasions. Néstor ha gaudit de la millor en el minut 38. Ha guanyat l’espai dins de l’àrea i el seu xut ha sortit fora. El bagatge ofensiu local s’ha reduït a dos llançaments llunyans d’Eric Montes i Rober sense inquietar Roberto. La lluita i disciplina tàctica s’han imposat de manera clara. L’objectiu semblava evitar un error fatal que pogués donar avantatge al rival. Un 0-0 de manual al descans.

La segona meitat ha començat molt malament. El Peralada ha sortit amb una marxa més i en una centrada sense aparent perill ha trobat un forat incomprensible que ha aprofitat el defensa local Santi Bueno per creuar la pilota a la xarxa. Hauria pogut empatar Néstor amb un xut que ha fregat el travesser i un xut de Gato ha trobat la resposta del porter José Suárez amb una gran intervenció. Del possible 1-1 s’ha passat al 2-0 en un contracop de llibre que ha culminat Andzouana. Una gran definició davant la sortida de Roberto.

Sobre el camp ja estava Arturo i també ha entrat Adri Cuevas. El Sabadell ha dominat i ha arribat moltes vegades a l’àrea rival, però sense fer mal. Un gol invalidat a Arturo per un dubtós fora de joc hauria pogut donar vida al conjunt arlequinat. Tot ha estat inútil i s’ha consumat una dolorosa derrota que deixa el Sabadell més lluny de la zona de privilegi… i amb els equips de sota més a prop.

Després del xiulet final del col·legiat s’ha produït una desagradable situació amb Toni Seligrat de protagonista. S’ha dirigit a la zona on es trobava el gruix de seguidors sabadellencs recriminant alguna actitud o insult cap a la seva persona durant el partit. Un moment molt tens que ha necessitat l’actuació dels mateixos jugadors per evitar mals majors. Un trist colofó a un inici de segona volta decebedor.

FITXA TÈCNICA

Peralada: José Suárez; Iago López, Teo, Santi Bueno, Montes, Rober, Andzouana (Giorgi m. 88), Ferraresu Alex Pachón, Pau Miguélez (Kilian, m. 76) i Mario (Moha, m. 84).

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Nico, Migue, Josu, Ángel Martínez, Pol (Arturo m. 56), Pedro Capó (Adri Cuevas, m. 69), Edgar, Gato (Antonio Domínguez, m. 84) i Néstor.

Àrbitre: Alexandre Alemán Pérez (Comitè Las Palmas). Grogues: Montes, Moha; Josu i Gato.

Gols: 1-0, min. 49: Santi Bueno; 2-0, min. 63: Andzouana.

Municipal Peralada: 400 espectadors amb presència sabadellenca.

Podeu llegir les reaccions al greu incident protagonitzat per Toni Seligrat amb els aficionats en aquest enllaç.

Comentaris
To Top