Ciutat

En portada: Fins a un any per obtenir una llicència d’obres

En el Diari d’aquest dijous 24 de gener destaquem quatre temes principals en portada: Què es triga per obtenir una llicència d’obres? Els professionals del sector denuncien que es triga una eternitat. A Oci destaquem el disc que pròximament sortirà a la venda dels BB Sin Sed. A Diners, la sabadellenca Sara Rué és la nova presidenta de la Jove Cambra Internacional de Catalunya. I a Esports, l’inici del CN Sabadell femení cap a la cinquena Copa d’Europa.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top