Ciutat

Detingut un setè implicat en l’agressió sexual a Can Feu

La nau, precintada / Óscar Espinosa

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns al vespre un setè implicat en l’agressió sexual produïda el diumenge 3 de febrer en una nau abandonada de Can Feu. Aquesta detenció se suma a les sis primeres fetes el mateix diumenge.

D’aquests detinguts, 3 haurien estat els autors de l’agressió a la noia de 18 anys mentre que els altres, tot i no participar-hi, hi haurien estat presents. De moment es desconeixen més detalls sobre la setena detenció, i caldrà esperar que passin a disposició judicial tots ells, probablement dimecres.

Els primers indicis dels Mossos d’Esquadra, als quals ha accedit D.S., apunten que la dona –de 18 anys i de nacionalitat espanyola– “no va arribar de manera voluntària” a la nau abandonada al carrer dels Germans Farguell.

Rebuig unànime

Dilluns es va convocar una concentració de rebuig a l’agressió del diumenge. La plaça Sant Roc va acollir unes 4.000 persones, segons dades de la Policia Municipal, al crit de “si toquen a una, ens toquen a totes”, han rebutjat els fets.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top