ESPORTS

Kiko Ramírez, destituït víctima d’una dinàmica nefasta

El tècnic tarragoní només ha pogut sumar 7 punts de 33 possibles

Kiko Ramírez marxant de la Creu Alta després d'acomiadar-se de Jordi Bransuela / Lluís Franco

El Centre d’Esports Sabadell ha fet oficial aquest dilluns al migdia la destitució de Kiko Ramírez, víctima d’una desastrosa dinàmica de resultats que han portat l’equip a la zona de descens directe a Tercera División. En 11 jornades només ha aconseguit una victòria -en el seu debut davant el Conquense, 1-0- i el seu balanç ha estat de 7 punts sobre 33 possibles. L’última derrota a la Creu Alta davant el València Mestalla (0-1) en un duel clau ha precipitat la decisió del Consell d’Administració després d’unes hores de reflexió.

Kiko Ramírez ha dirigit l’última sessió en el Poliesportiu Olímpia en un clima de desencís general. Els jugadors titulars només han fet uns exercicis de recuperació. Després el tècnic tarragoní ha passat per les oficines del club, on ha conegut la decisió del Consell de prescindir dels seus serveis. No hi ha hagut declaracions ni de l’entrenador ni per part del club. El director general, Bruno Batlle, va reconèixer després de la derrota d’aquest diumenge contra el València Mestalla que “ens plantegem tots els escenaris perquè en el futbol manen els resultats”. En canvi, Kiko Ramírez es veia capacitat per capgirar la situació. “Marxar ara seria de covard perquè el vestidor està amb mi i em sento amb molta força per tirar-ho endavant” va manifestar en la roda de premsa.

Durant unes tres hores han estat reunits el president del Consell, Esteve Calzada; el director general, Bruno Batlle; el conseller de l’Àrea Esportiva, Àxel Torres, i el director esportiu, José Manzanera, per consensuar la destitució del tècnic. A més de Kiko Ramírez, també abandonen els seus càrrecs el segon entrenador, Quique García, i el preparador físic, Pablo Rivas.

D’altra banda, la direcció esportiva es va posar a treballar en la cerca del substitut. El club espera poder comunicar-ho en les pròximes hores perquè pugui treballar amb la plantilla a partir de dimecres per preparar el pròxim partit a Badalona. Han sorgit noms diversos, com l’extècnic arlequinat Ramón Moya o Roger Garcia Junyent. Tots dos, però, van admetre que no havien rebut cap trucada del Sabadell fins ara. També el del veterà Carlos Terrazas, amb molta experiència a la Segona Divisió B.

És la segona vegada que aquesta temporada el CES destitueix un entrenador, després de també acomiadar Toni Seligrat el 14 de gener.

Minut a minut: el CE Sabadell decideix el futur de l’entrenador, Kiko Ramírez

Comentaris
To Top