ESPORTS

Bruno Batlle: “Estem valorant la continuïtat de Kiko Ramírez”

El director general del CES, Bruno Batlle, el segon per l'esquerra a la llotja de la Nova Creu Alta / Lluís Franco

Les reaccions del director general del CE Sabadell, Bruno Batlle, després de la derrota  davant el València Mestalla (0-1).

Valoració del partit: “Estem fotuts, no creiem que el resultat hagi estat just. Els jugadors han competit i l’equip ha estat prou bé. Malauradament i com ja ens està passant últimament, no hem tingut l’encert i això ens fa estar fotuts”.

Situació esportiva després de caure en posicions de descens directe: “Estem valorant la continuïtat de Kiko. Normalment no prenem les decisions en calent. Sobre la taula tenim diferents escenaris. No obstant això, però, creiem que no és just dir que portem aquesta dinàmica per l’entrenador. Creiem, també, que els resultats són molt pitjors que el joc però és veritat que els resultats manen i això fa que ens plantegem diversos escenaris”.

Trobada amb Kiko: “Volíem parlar amb ell, tenim una comunicació molt fluïda. Ell està fort, amb ganes, amb forces per tirar-ho endavant i ell diu que ho vol tirar endavant i és una cosa que hem de valorar positivament. L’entrenador se sent fort i amb ganes i si això ho acompanyes com està anant els partits, hem de valorar-ho bé i prendre la millor decisió possible”.

Decisió en suspens: “Estaria molt clara si avui el partit hagués estat molt dolent. O almenys la impressió que tenim nosaltres és que si el partit s’hagués perdut 0 a 3 i l’equip no hagués fet res per guanyar llavors la decisió estaria molt clara. El que et fa dubtar és que creiem que hi ha una dinàmica negativa. Si el dia del Cornellà no et fan el gol a l’últim minut i avui tens una mica més d’encert, tot seria diferent. Nosaltres els veiem entrenar i per això no tenim clara la decisió. Evidentment que no esperarem 3 o 4 dies, amb Kiko Ramírez hem de ser molt clars. Ara només fa 1 hora que s’ha acabat el partit i potser donant-li una dormida més intentes encertar una mica més”.

Missatge d’optimisme a l’afició: “En primer lloc molts ànims perquè entenc que han marxat fotuts però també un missatge d’optimisme perquè veient el partit d’avui i d’altres l’equip vol i els jugadors estan compromesos. Jo crec que s’estan fent bons partits i això ho tirarem endavant. Que ens continuïn donant suport perquè els jugadors estan molt convençuts que ho tirarem endavant”.

Kiko Ramírez: “Marxar ara seria de covard”

Les reaccions del tècnic arlequinat, Kiko Ramírez, després d’una nova ensopegada, aquesta, davant el València Mestalla (0-1).

Capacitat per capgirar la situació: “No em rendiré per respecte als jugadors. Des del club podria entendre que em cessessin, però vosaltres creieu que el partit que han fet els jugadors és culpa de l’entrenador? Ja us dic que si marxo, canviarà la sort? Ara mateix quan acabi la roda de premsa, marxo. Crec que marxar ara seria de covard perquè el vestuari està amb mi. Em sento amb molta força per tirar-ho endavant.

Quins senyals té per demostrar-ho amb fets?: “Heu vist jugadors que no correguessin? O que no han volgut marcar? Els petits detalls s’han posat de l’altra banda. I això és així. Fora de casa l’equip no està i jo sóc el màxim responsable. Però crec que després del partit d’avui… Això ha de canviar ja. M’he desgastat més amb el temps que porto aquí a Sabadell a convèncer el futbolista que no a fer el meu treball. Ells no es poden enfonsar perquè són els qui han de sortir a jugar el diumenge estigui o no Kiko Ramírez“.

Canvis a l’XI amb l’entrada de Pedro Capó al lateral dret i la no titularitat de Pol Ballesteros: “Són canvis de l’entrenador. Sense més. Jo sóc qui els veig i jo sabia que el Pol em podia rebentar el partit i quan ha sortit ja ho heu vist. He situat a Capó al lateral perquè el València Mestalla tenia molt perill per la banda esquerra”.

El Sabadell cau a descens després d’una derrota dramàtica contra el València Mestalla (0-1)

Comentaris
To Top