Oci i cultura

El Fresc tanca cartell amb noms com Cesk Freixas, Pol Cruells o Ovella Xao

Cesk Freixas, Pol Cruells o Ovella Xao, entre els darrers noms confirmats

El cantautor Cesk Freixas, en una imatge promocional / CEDIDA

El Fresc Festival celebrarà aquest estiu la seva tercera edició, però ja s’ha convertit en un imprescindible de l’estiu sabadellenc. Fa uns dies coneixiem els primers noms confirmats –entre d’altres, Gerard Quintana, Mishima o L’Últim Indi-, i ara els organitzadors han revelat el cartell complet.

En total, seran 28 espectacles que es duran a terme entre el 26 de juny i el 22 de juliol als Jardinets de l’Espai Cultura Fundació 1859. Les noves confirmacions inclouen músics com el Cesk Freixas, el Dani Nel·lo, l’Arnau Tordera -el cantant d’Obeses- o la Il·lús Teatre Orchestra, que presentaran els seus darrers projectes. També actuaran formacions amb ànima sabadellenca com Ovella Xao, Pol Cruells, el cor Vakombà o el duo format per Eduard Iniesta i María Hinojosa.

El Fresc Festival 2019 s’obrirà una vegada més amb La Nit dels Musicals de Sabadell, dirigit en aquesta ocasió per Albert González. La gala homenatjarà el Teatre Sant Vicenç, que acaba de celebrar els seus 100 anys de vida. Aquest any, a més, el Fresc Festival estrenarà un espectacle creat especialment per a l’ocasió amb motiu de l’Any de la Colla de Sabadell. Es tracta de De cara a la paret, un recull de textos de Francesc Trabal interpretats per Jordi Vilà, Albert Ribalta i Xavier Bertran i amb música del sabadellenc Joan Alavedra.

Comentaris
To Top