Ciutat

L’Escola Pia celebra el bicentenari del centre

L’església de Sant Agustí celebra els 200 anys de treball per l’educació

Mestres i familars i aplaudint després del concert de l'alumnat / VICTÒRIA ROVIRA

L’Escola Pia de Sabadell està de celebració i no es tracta de qualsevol festa. El centre educatiu fa 200 anys des de la seva obertura i vol celebrar-ho amb tota mena de luxes. Tot i que l’escola ja ha fet algunes celebracions al respecte com “El dia de l’avi”, avui ho celebren a l’església de Sant Agustí acompanyats de les famílies, mestres i l’alumnat del centre.

Per començar l’esdeveniment els alumnes han protagonitzat una actuació musical per passar després al reconeixement de totes les persones que han fet possible aquests 200 anys de l’escola. En concret, s’ha reconegut la feina del senyor Ventura, un dels mestres més veterans de l’escola que ha ajudat a centenars de nens i nenes generació rere generació. L’església s’ha omplert d’aplaudiments com a mostra d’agraïment per la seva feina.

El Pare Provincial Eduard Pini també ha volgut aprofitar l’ocasió per compartir reflexions sobre el camí recorregut fins ara. A més a més, ha recomanat als assistents el suplement sobre el bicentenari de l’escola del Diari de Sabadell que explica en detall la història del centre fins ara. “Aprèn i conviu són les dues realitats que defineixen a l’escola” ha assegurat. L’esdeveniment s’ha acabat amb un petit vermut a l’escola.

Més actes

Però la celebració no acaba aquí. El pròxim 24 de maig es farà un concert de música clàssica a l’Amfiteatre dels Jardins de la Fundació 1859 Caix Sabadell a càrrec dels estudiants de l’escola. A més a més també s’editarà un petit llibre que recull tota la història del centre durant aquests 200 anys de vida. Una de les mestres del centre, Olga Lleonart, assegura que “volen continuar durant molts anys més educant als nens i nenes de Sabadell” però també, “que les famílies puguin continuar confiant en l’escola Pia”.

Galeria: Famílies i mestres celebren junts el bicentenari de l’Escola Pia

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top