Ciutat

En portada: Recuperar pes

La portada d'aquest dijous i divendres està dedicada als mercats de la ciutat. Concretament a les seves perspectives de futur. Arrel de l'anunci del tancament del mercat de campoamor, hem analitzat les estratègies de supervivència de diversos mercats de l'Estat, que poden servir d'inspiració per als sabadellencs.

Més enllà d'això, reservem un espai a la portada per al nou suplement D.S.aTaula, que fa flaira de Nadal. També per a l'èxit del documental sobre la Colla de Sabadell, que aquest dimecres ha batut rècords en la seva estrena als cinemes Imperial. I finalment, parlem de la darrera sessió del debat '9 compromisos per Sabadell', que aquest dimecres al vespre ha posat cara a cara les entitats de la ciutat i l'alcaldessa de Sabadell.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top