Publicitat
Diners

Bicicletes Escapa i Sheedo, guardonats amb el Premi Emprenedor de l’Any 2019 de la Xarxa Onion

Gala Freixa, cofundadora de Sheedo, una de les premiades per la Xarxa Onion / LLUÍS FRANCO

Bicicletes Escapa i Sheedo. La Xarxa Onion ha distingit ex aequo aquestes dues empreses amb el Premi Emprenedor de l’Any 2019. L’acte de lliurament se celebrarà en el marc del tradicionals sopar de Nadal de l’entitat sabadellenca que se celebrarà el pròxim 12 de desembre.

En el cas de Bicicletes Escapa, la Xarxa Onion ha volgut premiar “la valentia de créixer en un context d’incertesa econòmica”, segons ha destacat el president de l’entitat, Arnau Bonada, que ha remarcat que “una empresa consolidada i amb més de 30 anys d’història aposti per sortir de la seva zona de confort i reconverteixi una antiga nau industrial a prop de Girona en una nova botiga taller. La Xarxa Onion ha valorat també que aquesta expansió s’ha fet acompanyada de diversos col·laboradors de Sabadell. “El creixement genera més creixement i projectes com aquest ajuden a pujar la moral col·lectiva de la ciutat“, ha subratllat Bonada.

Pel que fa a l’start-up Sheedo, el jurat ha valorat “la innovació i el caràcter disruputiu de la seva proposta, així com el seu component de sostenibilitat i conscienciacó mediambiental”. El president de la Xarxa Onion ha subratllat que “projectes com de Sheedo demostren que el món es pot canviar també a través de l’empresa privada i que és viable combianr la rendibilitat econòmica amb la vocació d’avançar cap a una societat millor”.

El gerent de Bicicletes Escapa, Ramon Escapa, i la cofundadora i cap d’operacions de Sheedo, Gala Freixa, recolliran el guardó. En l’acte de lliurament, la Xarxa Onion exposarà als assistents les conclusions del seu projecte 1.000 idees per Sabadell, que va sorgir de la dinàmica de grup que es va dur a terme durant el darrer sopar d’estiu de la xarxa. També se celebrarà un quinto solidari especial organitzat per Pura Ceba, que recaptarà fons per SOSRacisme.

Paper d’usar i plantar, la transformació verda amb arrels a Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top