MONTCADA

Les escoles de Montcada i Reixac reparteixen material informàtic a alumnes que ho necessiten

Repartiment de material escolar / CEDIDA

Professors, voluntaris i personal municipal estan distribuint 140 ordinadors i tauletes a cases d’infants i joves de Montcada i Reixac. Els equips informàtics han estat cedits per part de les diferents escoles del municipi, amb la intenció de combatre els efectes de la bretxa digital.

La iniciativa, tal com ha expressat en una nota de premsa la regidora d’Educació, Jessica Segovia, té la intenció “que infants i joves de la ciutat puguin continuar el tercer trimestre del curs en línia amb el seu centre educatiu, mentre no es retorni a les aules, i que cap infant es quedi endarrere per no poder disposar de tecnologia necessària per al seu ensenyament”. L’Ajuntament també ha previst proveir de connexió a internet aquells estudiants d’escoles del municipi que no en disposin. Aquestes mesures aniran acompanyades del repartiment de lots de material escolar per a 250 famílies econòmicament vulnerables.

El repartiment va començar divendres per a aquells infants de les escoles Mitja Costa, Elvira Cuyàs, Turó i de l’institut La Ferreria que no tenen dispositius però sí connexió. Continuarà la setmana vinent per als alumnes de primer i segon de primària. La distribució s’està efectuant per barris. Una vegada el curs presencial es reprengui, les famílies que han obtingut el material durant aquest temps l’hauran de retornar als centres educatius.

Comentaris
To Top