Publicitat
El teu defensor

El teu defensor: “L’estat de la vorera és perillós”

EL TEU DEFENSOR

Miquel Ferrer, veí del barri de les Termes, denuncia l’estat d’un tram de la vorera del carrer de l’Illa Magna.

Segons el relat del veí, fa anys que l’Ajuntament de Sabadell no “fa reparacions en aquesta zona”

“En aquest estat està la vorera del carrer de l’Illa Magna, al costat de l’aparcament”, assenyala Miquel Ferrer, veí del barri de les Termes i lector del Diari. Segons el seu relat, fa anys que l’Ajuntament de Sabadell no “fa reparacions en aquesta zona”. Ell i altres veïns com Pepe García o Noelia Hernández asseguren que travessar aquest carrer és un risc, especialment per a la gent gran que hi viu.

“Al barri hi ha persones amb mobilitat reduïda i hi ha molta gent gran. Fa molts anys que ho denunciem, però ningú no ens ha donat cap resposta a hores d’ara”, expressa la Noelia, que considera que “es tracta d’una actuació urgent”. Els diferents veïns sostenen que l’afectació en aquest carrer supera els sis metres de llargada i destaquen que és un impediment per a les persones que presenten dificultats per caminar.

“Els veïns han de creuar a l’altra banda i fan una volta absurda pel mal estat d’aquesta vorera”, expressa García. Es tracta d’un carrer amb força trànsit de vianants perquè connecta dues vies principals del barri: el passeig del Dos de Maig amb la ronda de Santa Maria i permet escurçar el trajecte entre els dos punts.

En aquest sentit, el veïnat considera que “l’Ajuntament ha de preveure una actuació immediata”. “Després de molts anys sense cap resposta”, han decidit contactar amb el Diari de Sabadell.

L’Ajuntament no ha previst les obres a aquest carrer, però “s’està treballant per continuar amb les reparacions a la zona”

L’Ajuntament de Sabadell ha assegurat a El teu defensor que la intenció és estendre les obres que s’estan executant al barri, concretament a l’Illa Bella i a la ronda de Santa Maria per valor de 70.000 euros. “S’està treballant per continuar amb reparacions a la zona” [com seria el cas de la zona de l’Illa Magna], confirmen fonts municipals.

Malgrat això, encara no està previst. Les obres que ara s’estan fent al barri s’allargaran fins a final de juliol i els treballs consisteixen a renovar 668 metres quadrats de vorera, reparar 51 escocells i a millorar 542 metres quadrats de carril bici. En tot cas, El teu defensor farà un seguiment de l’evolució d’aquesta proposta i oferirà més informació quan hi hagi novetats.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top