Ciutat

El crim de Campoamor va ser un nou cas de violència masclista

L’edifici de Campoamor on van localitzar el cos sense vida de la dona / LLUÍS FRANCO
L'edifici de Campoamor on van localitzar el cos de la dona / LLUÍS FRANCO

[Per Marta Ordóñez i Marc Parayre]

L’Ajuntament de Sabadell ha confirmat que la mort violenta d’una dona al barri de Campoamor el passat 3 d’agost va ser un feminicidi. El consistori ha activat el protocol per feminicidi i ha decretat tres dies de dol i les banderes romandran abaixades a mig pal.  Ha convocat, així mateix, un minut de silenci dissabte a les 12h a les portes de l’Ajuntament i una concentració a les 19h.

La dona va ser trobada morta amb signes de violència al seu domicili el passat 3 d’agost i els Mossos d’Esquadra encara estan investigant els fets per esclarir l’autor del crim. Malgrat que la investigació està oberta, diversos veïns han assegurat al D.S. que la víctima, que tindria menys de 30 anys, estava “amenaçada” per la seva parella sentimental.

Les mateixes fonts sostenen que el cos de la víctima va ser descobert per la propietària del pis –viuria de lloguer– amb diversos apunyalaments, tot i que els veïns asseguren que no van sentir res. El cos portaria “diversos dies sense vida” i la pudor va alertar el veïnat.

Tercer crim en menys d’un mes

Es tracta del tercer crim en menys d’un mes a Sabadell. Els Mossos també investiguen la mort d’un veí de Can Llong, el 10 de juliol, per múltiples contusions al cap amb una barra de ferro. El passat 22 de juliol un home va matar a ganivetades la seva parella i va amagar el cos en un bagul. Es tracta, així, del  segon feminicidi en menys d’un mes a Sabadell. Aquest any, ja són 32 els assassinats de dones al conjunt de l’Estat espanyol i 9 a Catalunya.

El cos sense vida de la dona s’hauria localitzat al quart pis del bloc número 10 / LLUÍS FRANCO

Troben una dona morta amb signes de violència en un pis de Campoamor

La víctima de Campoamor “estava amenaçada” per la seva parella, segons els veïns

Comentaris
To Top