Diners

La companyia sabadellenca Qida atén més de 3.000 famílies en només tres anys

L'equip de l'empresa sabadellenca Qida / CEDIDA

La start-up sabadellenca Qida, dedicada a l’atenció domiciliària integral, va tancar el 2020 amb una facturació bruta de més de 10 milions d’euros, amb previsió que el 2021 pugui créixer un 250%. La companyia ha atès a més de 3.000 famílies en només tres anys i genera més d’un milió i mig de vendes brutes mensuals.

Qida ha obert llocs de treball per a més de 500 cuidadors durant l’estiu amb l’objectiu de contribuir a millorar la qualitat de vida dels pacients crònics i persones grans. Dit això, entre les causes del creixement de l’empresa, tant econòmic com d’equip humà, es troba l’arribada de Qida al País Basc i la consolidació de la seva presència a la Comunitat de Madrid.

Així mateix, Qida ha tancat acords amb les companyies d’assegurances Adeslas i DKV, perquè els seus usuaris puguin gaudir d’una assistència completa. D’altra banda, la companyia també s’ha aliat amb el grup hospitalari QuirónSalud. La col·laboració permetrà a les famílies que confien en Quida tenir una atenció telefònica immediata per a consultes de salut amb un equip professional de l’hospital barceloní.

El gran objectiu de la companyia sabadellenca és convertir-se en l’empresa d’atenció domiciliària de referència a escala nacional i internacional.

Comentaris
To Top