Publicitat
Nadal

El Llaminer, el personatge nadalenc que anima la Fira de Santa Llúcia de Sabadell

Fins al 24 de desembre, cada tarda (18.30 h) el Llaminer s’encarregarà de descobrir quina sorpresa s’amaga darrere de les finestretes del calendari d’advent gegant de l’Ajuntament de Sabadell, estrenat dimecres a la plaça del Doctor Robert. Qui és aquest personatge nadalenc i on el poden conèixer els més petits?

Amb un bastó de sucre i un barret ben llarg, vestit amb tonalitats de sucre, el Llaminer és el personatge nadalenc estrella per al públic infantil. A banda d’ajudar a destapar les figures del calendari d’advent, el Llaminer també rondarà cada tarda per la Fira de Santa Llúcia de Sabadell.

Entre les paradetes de la Fira de Santa Llúcia, el Llaminer xerrarà amb els sabadellencs i saludarà els més petits.

Fira de Santa Llúcia de Sabadell 2021

La Fira de Santa Llúcia estarà instal·lada a la plaça del Doctor Robert fins al 22 de desembre. Hi ha una vintena de parades on comprar tota mena d’elements nadalencs. Les casetes, que s’estrenen aquest Nadal, són de fusta i emulen els habitatges típics del nord d’Europa. Part de les casetes han estat fetes per alumnes del Vapor Llonch.

L’horari de la Fira de Santa Llúcia és des de les 10 h fins a les 14 h, els matins; i des de les 17 h fins a les 21 h, les tardes.

L’estrena del calendari d’advent revela què hi ha darrere la primera figura

Publicitat
Comentaris
To Top