EDITORIAL

Èxits arreu

La sabadellenca Queralt Castellet es va convertir el dijous passat en la primera catalana que aconsegueix una medalla en els Jocs Olímpics d’hivern. Que una veïna de la nostra ciutat hagi esdevingut una esportista de màxim nivell amb un palmarès immaculat és motiu de reconeixement i profunda satisfacció. La Queralt ha aconseguit brillar a Pequín, i ens ha fet sentir un orgull enorme. I és més, esperem que els seus èxits esportius i la seva projecció arribin més enllà.

Sentim cada èxit dels sabadellencs i dels vallesans com l’èxit de la ciutat i de la comarca. Perquè creiem que representa una manera de fer i de viure: de perseverar i no rendir-se, de pencar fort i anar per feina, i fer-ho amb proximitat i humilitat. Per això, en un altre ordre de coses, ens emmirallem en totes aquelles persones que a través de l’empresa i l’emprenedoria projecten Sabadell i el Vallès.

En aquesta edició, a les pàgines 4 i 5, parlem amb les quatre empreses sabadellenques que aniran a Four Years From Now, la fira per a ‘start-ups’ del Mobile World Congress (MWC). Columat, Hashing DNA, Qida i Proppos participaran en l’esdeveniment empresarial centrat en la innovació i les noves tecnologies. Esperem que sigui profitós i que contribueixi a fer créixer i projectar els seus projectes empresarials perquè, com dèiem abans, els seus èxits seran una fita i un orgull per a tota la ciutat.

Comentaris
To Top