EDITORIAL

Bones notícies

8,1 milions d’euros. Després de setmanes d’espera per conèixer la resolució dels fons Next Generation, ja tenim una confirmació. Sabadell rebrà inversió per dur a terme la reforma de la Gran Via i del balcó del Ripoll, crear àrees per a vianants, millorar el servei d’autobusos i posar les bases per a la futura zona de baixes emissions. És una bona notícia per a la ciutat.

Que Sabadell rebi 8,1 milions d’euros en aquesta convocatòria mostra que la petició d’ajuts es demanava per a projectes ben argumentats. Els quatre projectes tenen una gran capacitat de transformació de la mobilitat de la ciutat i ens orienten cap a un Sabadell més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Estem a favor de totes les iniciatives que promoguin fer de Sabadell una ciutat del segle XXI. Creiem que és absolutament necessari guanyar espais verds i per als veïns. Ara bé, encara pel que fa a la sostenibilitat, compartim amb l’Ajuntament que no convé precipitar-se en les obligacions respecte a la creació d’una zona de baixes emissions. Cal pensar les coses abans de fer-les. Convé posar-hi cap, treballar-ho bé i aleshores, en tot cas, implementar-ho.

Comentaris
To Top