EDITORIAL

És casa vostra

Les mostres d’unitat contra la guerra d’Ucraïna i les iniciatives solidàries per enviar ajuda i acollir refugiats no paren de créixer a Sabadell. Ahir mateix van arribar els primers infants ucraïnesos vinguts de la guerra, que han estat acollits per famílies de la ciutat a través de l’ONG TANU. I avui, a primera hora del matí, una quinzena de furgonetes sortiran des de l’aparcament del Club de Tennis Sabadell per anar a socórrer 80 persones més. I ens deixem moltes iniciatives, de tantes que estan sorgint, que demostren el caràcter altruista i solidari dels veïns de la ciutat.

Des del Diari només podem expressar l’orgull i la complicitat que sentim per totes aquelles entitats i voluntaris que estan fent tot el possible per ajudar les víctimes de la guerra. El caràcter sabadellenc, de proximitat i sentit col·lectiu, està sortint en el seu màxim esplendor.

Són hores molt complicades per al poble d’Ucraïna. Qualsevol contribució, siguin aliments, diners o sostre, serà una gran gesta per respondre davant les conseqüències del conflicte bèl·lic. Som ciutat d’acollida i tothom que ho necessiti serà benvingut.

Sabadell és casa vostra.

Comentaris
To Top