Publicitat
Ciutat

Cas Helena Jubany: la família exigeix als “encobridors” del crim que expliquin el que saben

Helena Jubany

La família insisteix que Santi Laiglesia, el principal investigat per la mort de la jove mataronina, està implicat en el cas

La família d’Helena Jubany, la jove assassinada a Sabadell el 2001, exigeix als “encobridors” del crim que expliquin tot allò que saben. La seva petició arriba després que un informe cal·ligràfic elaborat pel Cos Nacional de Policia (CNP) assenyalés Xavier Jiménez., membre de la Unió Excursionista de Sabadell (UES), com a autor dels anònims que va rebre Helena Jubany poques setmanes abans de ser assassinada.”Estem davant un crim sense resoldre i hi ha gent que té informació”, asseveren des de la família de la jove bibliotecària.

Identifiquen l’autor dels anònims contra Helena Jubany


Així mateix, el germà de la víctima, Joan Jubany, ha assegurat, en declaracions a TV3, que els assassins de la seva germana són de l’entorn de la UES. De fet, la família ha donat noms a través d’un comunicat: Jaume Sanllehí, a qui acusen de canviar les seves declaracions per fer-les coincidir amb les de Xavier Jiménez, i Francesc Macià, coordinador de la Secció Natura de la UES que asseguren que va estar “coordinant-se” per telèfon amb tots els implicats. “Van passar el cap de setmana junts i es van contradir en les seves declaracions”, ha afirmat Joan Jubany.

D’altra banda, la família insisteix que Santi Laiglesia, el principal investigat per la mort de la jove mataronina, està implicat en el cas. “Continuar callant és encobriment d’un assassinat. És un feminicidi i no podem permetre que quedi impune”, rebla la família, que, així i tot, es mostra esperançada que la reobertura del judici de la mort d’Helena Jubany, amb un nou investigat, arribi a bon port.

Publicitat
Comentaris
To Top