Ciutat

La Crida força una nova declaració sobre l’emergència climàtica a Sabadell

sabadell paisatge

En el ple d’abril, va prosperar una moció per realitzar accions concretes i tenir un calendari per fer front a la crisi

Sabadell a vista d'ocell / VICTÒRIA ROVIRA

La Crida va aconseguir impulsar una nova declaració d’emergència climàtica en el ple municipal de Sabadell d’abril. És un text semblant al que es va aprovar l’any 2020, tot i que la formació demana accions concretes i calendaris per impulsar-les en la nova moció. Va ser aprovada amb el vot favorable de totes les forces polítiques, a excepció del PSC. El Govern es va abstenir, ja que considera que alguns dels reclams ja s’estan duent a terme, com la plantació massiva d’arbres a la ciutat, o no són realistes.

El grup municipal creu que, tot i que l’any 2020 es va aprovar una declaració d’emergència climàtica, “seguim on estàvem”. Així doncs, demanava que l’Ajuntament de Sabadell redirigeixi tots els recursos disponibles a “afrontar la crisi climàtica amb els problemes associats que comporta”. La regidora Anna Lara va insistir en què cal passar dels fets a les paraules: “Necessitem un calendari real”. ERC es va sumar a la petició i, en el discurs del regidor republicà Santi Valls, hi va haver retrets pel projecte del Surf City al Ripoll.

Comentaris
To Top