Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimecres festiu a Sabadell

El parc Catalunya amb l'Eix Macià a la dreta / LLUÍS FRANCO

L’actualitat no s’atura i al Diari fem un repàs de les principals notícies de les últimes hores a Sabadell

El parc Catalunya amb l'Eix Macià a la dreta / LLUÍS FRANCO

Aquest dimecres és el Dia Nacional d’Espanya, per tant, és dia festiu. L’actualitat, però, no s’atura i al Diari fem un repàs de les principals notícies de les últimes hores a Sabadell.

D’entrada, el Govern de la Generalitat reformarà els Jutjats de Sabadell i en descarta el trasllat. La ja exconsellera de Justícia, Lourdes Ciuró, ha ultimat un pla per remodelar l’edifici de l’Eix Macià abans d’abandonar el càrrec. Segons ha pogut saber el Diari, la transformació i ampliació de l’equipament comptarà amb un pressupost de 16 milions d’euros fins al 2028.

La Generalitat reformarà els Jutjats de Sabadell i en descarta el trasllat


El Centre de Normalització Lingüística de Sabadell, que vetlla pel coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua catalana, ha rebut 924 inscripcions a les classes de català.

Estudiar català és tendència: quasi 1.000 inscripcions als cursos de català del Centre de Normalització Lingüística


La moda de Sabadell tornarà a ser protagonista, un any més, del 080 Barcelona Fashion, un dels festivals de moda més importants del món, el qual se celebrarà del 25 al 28 d’octubre. Les dissenyadores sabadellenques Txell Miras i Yolanda Pérez (responsable de l’empresa Yolancris), així com Guillermina Baeza, estretament vinculada al Vallès Occidental, hi participaran de manera activa.

La moda de Sabadell tindrà presència al 080 Barcelona Fashion


La majoria dels veïns que viuen a prop de la Gran Via coincideixen que cal “pacificar-la”. I consideren que l’única forma de fer-ho és connectant Sabadell amb Castellar a través de la ronda Nord.

Reclamen la ronda Nord per transformar la Gran Via


La salut mental pren cada dia més rellevància en el debat públic. La pandèmia va fer aflorar circumstàncies personals que sovint havien quedat invisibilitzades. De fet, des del seu esclat s’estan produint al voltant d’un 25% més de casos d’ansietat i depressió.

“Els casos de temptativa de suïcidi entre els joves s’han triplicat”

Comentaris
To Top