Publicitat
Diners

Les sabadellenques Oasis Hunters i AldoraTech, entre les ‘start-ups’ amb més potencial de Catalunya

Joshua Molina Oasis Hunters

Acció ha elaborat un catàleg amb les 50 empreses emergents catalanes que més destaquen i millor futur se’ls augura

Imatge del cofundador i conseller delegat d'Oasis Hunters, Joshua Molina / LLUÍS CLOTET

Dues empreses emergents de Sabadell, Oasis Hunters i AldoraTech, es troben entre les start-ups amb més potencial de Catalunya, segons Acció. L’ens ha elaborat un catàleg amb les 50 empreses emergents catalanes que més destaquen i millor futur se’ls augura. Totes elles participen a la Catalan Pitch Competition, una cita que pretén donar visibilitat a aquestes start-ups i facilitar el seu finançament.  

Oasis Hunters ofereix escapades rurals secretes i de proximitat per tot el territori espanyol. La companyia, amb el sabadellenc Joshua Molina com a conseller delegat, tancarà l’any amb 400.000 euros de facturació, el triple que el 2021, i pretén tancar una ronda de finançament de mig milió d’euros.

Oasis Hunters triplica vendes i ja explora nous mercats

Així mateix, AldoraTech proveeix d’un servei de transport aeri a través de drons, que té com a objectiu contribuir a una automatització verda de la logística. La start-up facturarà uns 80.000 euros aquest 2022 i de cara el 2023 busca una ronda d’inversió pròxima als 750.000 euros. 

D’altra banda, entre les 50 start-ups amb més potencial també hi ha United Gamers, creada pel sabadellenc Xavier Martínez, qui n’és el conseller delegat. United Gamers ofereix el primer programari adreçat a optimitzar el rendiment dels jugadors d’e-sports. L’empresa emergent tancarà l’any amb uns 350.000 euros de facturació i pretén tancar aviat una ronda de finançament de prop de 750.000 euros.

Millorar l’entrenament dels jugadors d’e-sports

Publicitat
Comentaris
To Top