Ciutat

Waka Sabadell: les notícies del 2022 que posen la discoteca al punt de mira

/ CEDIDA

Waka Sabadell ha obert desenes de titulars aquest 2022. La discoteca, que es troba a l’espai de la Zona Hermètica i a tocar de Sabadell, acumula més de 160 actuacions policials en un any. En un any, amb dades fins al mes de maig de 2022, s’havien registrat 46 agressions i 36 detencions, tres de les quals per violació. De fet, l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha demanat a la Generalitat que ordeni el tancament de la discoteca.

La darrera polèmica va ser la filtració d’un vídeo sexual a la pista de ball, fet que ja està denunciat. Fem un recull de les notícies del 2022 que ha protagonitzat aquesta sala d’oci nocturn.

1. Detingut a la discoteca Waka per una agressió sexual

El febrer del 2022, els Mossos d’Esquadra van detenir un menor d’edat a la discoteca Waka de Sant Quirze del Vallès. El subjecte hi hauria comès una agressió sexual i hauria colpejat una tercera persona.

Detingut a la discoteca Waka per una agressió sexual

2. Una agressió sexual al mig de la pista de ball

Agressió sexual a Waka Sabadell a la pista de ball, segons ha denunciat la víctima als Mossos d’Esquadra. La noia, de 17 anys, va ser agredida per part d’un grup de nois a dins de la macrodiscoteca la matinada de diumenge.

L’agressió sexual de Waka Sabadell hauria estat a la pista de ball

3. Denuncien una nova agressió de la seguretat

En un vídeo, es pot veure com un treballador de seguretat del local d’oci nocturn fa caure violentament a una menor. A més, fotos distribuïdes per la mateixa víctima, deixen constància que l’actuació de la seguretat de la discoteca li va provocar rascades, ferides sagnants i li van malmetre el mòbil.

VÍDEO | Denuncien una nova agressió de la seguretat de Waka Sabadell

4. Multa de 150.000 euros per tenir menors treballant

La Inspecció de Treball de Catalunya (ITC) va sancionar la discoteca i tres empreses subcontractades del sector de la seguretat privada i del control d’accés amb 152.174 euros per incomplir la normativa laboral.

Multa de 150.000 euros a Waka i tres associades per tenir menors treballant i empleats sense contracte

5. A presó per violar una menor a l’exterior de la discoteca

Dos joves han entrat a presó per la violació d’una menor d’edat a l’exterior de la discoteca Waka Sabadell, consumada poc després de la mitjanit de dissabte a diumenge, 6 de març. Tres agents de Mossos d’Esquadra d’incògnit van enxampar els dos nois, un dels quals menor d’edat.

Dos joves entren a presó per violar una menor a l’exterior de la discoteca Waka Sabadell

Comentaris
To Top