Diners

Motor Munich, Cafès Pont i Innova Experts, guanyadors dels Premis Etalentum

Premis Etalentum

L’empresa Etalentum entrega els guardons en un acte amb més d’un centenar d’assistents

Els guanyadors de la primera edició dels Premis Etalentum, acompanyats de l'alcaldessa Farrés i el comité d'experts / VÍCTOR CASTILLO

Les companyies locals Motor Munich, Cafès Pont i Innova Experts, així com l’empresari Josep Maria Martí (Moventia), són els guanyadors de la primera edició dels Premis Etalentum. L’entrega de guardons, a càrrec de l’empresa de selecció de personal Etalentum, ha tingut lloc aquest dimarts a la Cambra de Sabadell en un acte en què han assistit més d’un centenar de persones.

Els premis són un reconeixement a les empreses de Sabadell i del seu entorn que han contribuït de manera decisiva a impulsar el capital humà dins les seves estructures. Els guardons han tingut en compte tres categories, segons la mida de l’empresa, i han comptat amb un premiat d’honor, que com ja s’ha esmentat ha estat el conseller delegat de Moventia, Josep Maria Martí.

Imatge dels assistents a l’acte / VÍCTOR CASTILLO

Les tres empreses guanyadores han estat votades pels ciutadans de Sabadell, d’entre 19 empreses candidates, que van ser seleccionades per un comitè d’experts. Aquest comitè sí que ha elegit directament el premiat d’honor.

Premiar el talent

El cofundador d’Etalentum, Jaume Alemany, s’ha encarregat de donar el tret de sortida a l’acte de lliurament de premis, que ha estat conduït pel periodista Edgar Fornós. Alemany ha agraït la presència dels assistents i ha explicat el motiu pel qual van decidir crear els guardons: “Amb el meu soci, David Boixader, vam pensar a crear uns premis per reivindicar l’aposta que fan les pimes pel talent humà, ja que creiem que les persones són el principal actiu que tenen les empreses”.

El dirigent d’Etalentum també ha argumentat l’aposta per fer els premis a Sabadell: “És una ciutat que continua apostant per la innovació, el coneixement i la formació. Ràpidament, vam pensar que seria el lloc ideal per donar el tret de sortida als premis Etalentum, que volem que acabin sent a escala nacional”.

Emotiva entrega de premis

Després de la intervenció d’Alemany, ha tingut lloc l’entrega de premis. En primer lloc, pel que fa a la categoria d’empreses candidates de fins a 25 treballadors, el guardó s’ha entregat a la companyia Innova Experts, empresa especialitzada a oferir serveis de gestió i optimització de recursos financers per activitats de recerca.

En segon lloc, quant a la categoria d’empreses candidates d’entre 26 a 100 treballadors, Cafès Pont n’ha resultat la guanyadora. El seu conseller delegat, Raül Pont, ha recollit el guardó. Cafès Pont, amb més de 70 anys d’història, es dedica a la torrefacció del cafè.

Raül Pont recull el guardó en nom de Cafès Pont / VÍCTOR CASTILLO

Cafès Pont es prepara per tenir més presència a Europa


I, en tercer lloc, pel que fa a la categoria d’empreses candidates de més de 100 treballadors, la companyia que ha rebut el premi ha estat Motor Munich, empresa concessionària de BMW.

Josep Maria Martí, premiat d’honor

A continuació, s’ha entregat el premi d’honor al conseller delegat de l’empresa de mobilitat Moventia, Josep Maria Martí. Martí ha agraït la distinció i s’ha dirigit als assistents. El CEO de Moventia ha assegurat que el guardó és en realitat un premi al treball de tots els empleats de l’empresa: “Me’l donen a mi, però el mèrit és de tot l’equip de Moventia”.

Martí també ha tingut un emotiu record a les persones que li van fer de mentores quan ell just entrava al món laboral, entre elles el seu pare, qui també va treballar a Moventia, empresa familiar amb 100 anys d’història. “Em van ensenyar moltes coses, però la principal va ser que era bàsic valorar els treballadors, que són l’ànima de qualsevol empresa”, ha afirmat.

Josep Maria Martí es dirigeix als assistents / VÍCTOR CASTILLO

Les tres empreses guanyadores i el premiat d’honor s’han fet una foto conjunta i han rebut forts aplaudiments per part dels assistents.

I, finalment, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha tancat l’acte agraint a l’empresa Etalentum la seva aposta per Sabadell. “Us agraeixo la iniciativa que heu tingut amb els premis i que hàgiu escollit la nostra ciutat per dur-los a terme”, ha apuntat.

A més, l’alcaldessa també ha reivindicat la importància de les pimes a Sabadell: “Són generadores de riquesa i creen llocs de treball de qualitat. La seva tasca és molt important en el dia a dia”.

Farrés pren la paraula / VÍCTOR CASTILLO

Comentaris
To Top