Publicitat
CASTELLAR

Els auriculars sortejats entre els subscriptors de l”HolaCastellar!’ ja tenen guanyador

Sorteig auriculars

Marcel·la Espín és la guanyadora del sorteig d’uns auriculars sense fil entre els subscriptors de l’HolaCastellar!, el nou butlletí digital per conèixer totes les claus de Castellar del Vallès al teu correu electrònic. Els auriculars, de la marca nord-americana JBL, disposen de Bluetooth, micròfon integrat i estoig de càrrega. A més, compten amb més de 26 hores de reproducció i estan valorats en 100 euros.

Per optar al premi calia ser subscriptor de la newsletter. A continuació, es pot veure el vídeo del sorteig, que s’ha fet aquest dijous a través de la pàgina web Sortea2.

Des del Diari de Sabadell ens posarem en contacte directament amb la persona premiada, que podrà recollir els auriculars a la redacció del Diari de Sabadell, situada a la plaça Ricard Simó Bach, 8.

DE QUÈ ES TRACTA L”HOLACASTELLAR!’?

L’equip del D.S. s’encarrega d’elaborar la newsletter setmanalment i l’envia als lectors cada dijous a les 7 hores. En la part central d’aquest producte es poden trobar les tres notícies més destacades de la setmana a Castellar, així com un breu apunt sobre el temps. Els interessats poden subscriure-s’hi omplint aquest formulari.

A continuació, l’HolaCastellar! inclou una agenda cultural amb diferents propostes d’oci a la vila. Finalment, també compta amb una secció en què es farà un viatge en el temps: es compararan dues fotografies, una antiga i una actual, d’un lloc emblemàtic del municipi. Tot plegat, amb l’objectiu que els subscriptors del butlletí puguin tenir una visió panoràmica de què passa a Castellar, des del seu mòbil, tauleta o ordinador.

Publicitat
Comentaris
To Top