Diners

El sabadellenc Oriol Fuertes (Qida), reconegut per la seva tasca emprenedora

Oriol Fuertes Qida

El fundador i conseller delegat de la ‘start-up’ local es mostra agraït amb la distinció, atorgada per l’ESIC Business & Marketing School

Oriol Fuertes (Qida) rep el guardó durant la gala dels Premis Aster d'ESIC / CEDIDA

El sabadellenc Oriol Fuertes, fundador i conseller delegat de la start-up local Qida, ha estat guardonat amb el premi Aster al millor emprenedor 2022 que atorga l’ESIC Business & Marketing School, en la seva XIV edició. La cerimònia de lliurament de premis va tenir lloc la setmana passada a l’auditori del Centre de Convencions Internacionals de Barcelona.

El guardó reconeix tant el projecte creat per Oriol Fuertes com la tasca social que duu a terme Qida, empresa d’atenció domiciliària integral que busca transformar el sector de la cura de les persones dependents en el seu domicili. El propòsit de la start-up sabadellenca és que les persones visquin més temps i amb més qualitat de vida en la seva llar.

Qida tanca el 2022 amb 40 milions d’euros de facturació


Així mateix, els membres del jurat van destacar molt positivament que Qida sigui la primera i única companyia en el seu sector a convertir-se en B Corp a Espanya. Aquest reconeixement s’atorga a companyies líders que compleixen amb els més alts estàndards en termes d’acompliment social i ambiental, transparència i responsabilitat legal i compromís d’impacte positiu.

Qida tanca el 2022 amb 40 milions d’euros de facturació


Oriol Fuertes es mostra agraït amb la distinció: “És un honor rebre aquest premi que confirma que el camí que estem construint a Qida va en bona direcció, en la direcció de voler no triar entre el benefici social i l’econòmic per aconseguir l’impacte que busquem. Aquest reconeixement també és per a les més de 150 persones que formem part de Qida i el seu esforç diari per a transformar el sector en el qual estem”.

Trajectòria professional d’Oriol Fuertes

El fundador i conseller delegat de Qida ha dedicat gran part de la seva carrera professional al sector de la consultoria, relacionat amb el sector de la salut. Durant més d’una dècada, Oriol Fuertes va treballar a McKinsey & Company, fent tasques d’assessorament de governs europeus en la seva estratègia sanitària, i a la indústria MedTech, on es dedicava a l’estratègia comercial internacional.

A més, també ha treballat a la Secretaria General de Sanitat de la Generalitat de Catalunya, en el mandat de Boi Ruiz com a conseller d’aquest departament. Actualment, també és membre del Consell Assessor del Programa d’Atenció Integrada de Catalunya (PAISS) i membre de la Unió Catalana d’Hospitals.

Comentaris
To Top