Ciutat

Juli Fernàndez assegura que es complirà l’acord sobre la ronda Nord i avisa: “No és el Quart Cinturó”

El conseller de Territori, Juli Fernàndez, al Parlament | ACN

El conseller de Territori, Juli Fernàndez, ha assegurat que es complirà l’acord amb el PSC sobre la B-40, coneguda com la ronda Nord de Sabadell i Terrassa, en el marc del pacte pels pressupostos, i ha remarcat que “no és el Quart Cinturó”. “El que jo soc i el que jo penso encara és el mateix de sempre. El govern farà el que puguem fer millor per als ciutadans del Vallès”, ha dit l’exalcalde de Sabadell  davant la pregunta del diputat de Junts Ramon Tremosa sobre la seva oposició al projecte dins ara.

El Parlament debat aquest dimecres una moció de Ciutadans sobre la ronda Nord de Sabadell i Terrassa, que va ser un dels punts de més discrepàncies en la negociació dels pressupostos entre el Govern i el PSC. El ple vota el futur de la infraestructura després que la formació taronja presenti una moció que demana que es doti de pressupost aquest any la ronda Nord, el tram de la B-40 entre les dues capitals de la comarca. Un compromís que Govern i socialistes van adquirir la setmana passada.

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, va instar aquest dilluns els agents econòmics del Vallès Occidental a reivindicar la necessitat de crear el Quart Cinturó, concretament la ronda Nord. Illa ho va fer durant un acte polític del PSC a Castellar del Vallès, en què van participar l’alcalde del municipi i president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, i l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés.

Salvador Illa insta els agents econòmics del Vallès Occidental a reivindicar el Quart Cinturó

Comentaris
To Top