Ciutat

Sabadell diu adéu a Josep Molins en un comiat multitudinari

comiat josep molins
L'esglèsia de Sant Fèlix s'ha omplert per acomiadar Molins / David Chao

Josep Molins, mite de l’atletisme i l’esport sabadellencs, era una persona molt estimada a la ciutat. El carisma, l’entrega i l’amor a tothom qui l’envoltava s’han vist retornats avui en un multitudinari comiat a l’església de Sant Fèlix. Una missa de comiat on s’ha recordat la figura d’atleta i formador de Molins. Una autèntica institució en el món atlètic sabadellenc, estatal i internacional, i també de l’esport en general. Va participar en uns Jocs Olímpics de Roma l’any 1960, ha guanyat la Jean Bouin, ha corregut la Marató de Nova York, ha guanyat innumerables títols estatals. Una vida plena d’energia, sempre disposat a fer coses per l’atletisme. Una de les últimes va ser la creació del museu de la Joventut Atlètica Sabadell, fruit dels elements, estris i tota mena de material que va anar guardant a la seva botiga Intersport Molins de la Rambla, tancada fa més de tres anys.

Presència institucional

La cita, que ha estat presidida per una gran solemnitat, ha comptat amb la presència de diferents representants de les institucions polítiques i esportives de Sabadell. Així doncs, a Sant Fèlix s’hi ha pogut veure personalitats com l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrès; l’alcaldable per Junts, Luís Matas, el regidor i expresident d’ERC Sabadell , Pere Farrés; el director general del CE Sabadell, Bruno Batlle i membres de la directiva de la Joventut Atlètica de Sabadell, de la qual Molins n’era president.

Fotos

comiat josep molins

/ David Chao

comiat josep molins

/ David Chao

comiat josep molins

/ David Chao

comiat josep molins

/ David Chao

comiat josep molins

/ David Chao

comiat josep molins

/ David Chao

comiat josep molins

/ David Chao

Comentaris
To Top