Ciutat

Cs Sabadell exigeix explicacions al Govern i no descarta arribar a la Fiscalia pel cas Rodríguez

La formació apunta a les acusacions de Jesús Rodríguez com a detonant de la crisi de govern

El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sabadell ha reclamat al Govern municipal que aporti tota la documentació i ofereixi totes les explicacions en relació amb les presumptes irregularitats i connivència en la gestió d’un expedient de Smatsa. En una roda de premsa celebrada aquest dimarts a l’Ajuntament de Sabadell, l’alcaldable de la formació, Joan García, ha exigit “màxima transparència” sobre aquest assumpte, que el grup apunta com a detonant de la crisi de govern que ha acabat amb la destitució del fins ara tinent d’alcaldessa, Jesús Rodríguez.

“Sospitem que ens trobem davant el mateix PSC de sempre, amb les mateixes pràctiques que hem vist en el passat”, assenyala l’alcaldable de la formació taronja, que ha expressat el cansament perquè Sabadell irrompi en el panorama mediàtic “per assumptes irregulars”. En aquest sentit, García ha advertit a l’equip de govern que en cas de no facilitar informació ni oferir totes les explicacions necessàries sobre les presumptes irregularitats i connivència en la gestió de l’expedient de Smatsa arribaran “a totes les vies que faci falta, inclosa la Fiscalia”.

L’empresa en qüestió ja es va veure relacionada en la investigació del cas Mercuri. “L’actual alcaldessa formava part d’aquell equip de govern i ara expulsa un membre del seu grup que està parlant de la comissió de presumptes irregularitats. És evident que l’alcaldessa ens deu una explicació a tots els sabadellencs perquè, ara mateix, el cas fa sospitar massa”, ha conclòs García.

Jesús Rodríguez, acusat d’amenaces i coaccions: “Marta Farrés m’ha difamat per ser honest”

Comentaris
To Top