Ciutat

La reforma de la plaça del Treball començarà aquest mes

plaça del treball / D.S.

Està previst que els treballs acabin durant l’agost d’aquest any

La reforma de la plaça del Treball, al barri de Gràcia de Sabadell, començarà aquest mes de maig, segons va avançar l’alcaldable de Junts per Sabadell, Lluís Matas, en l’entrevista al Diari i han confirmat fonts municipals, tot i que sense precisar una data concreta. Les tasques s’allargaran durant bona part de l’estiu i està previst que acabin durant l’agost d’aquest any.

Les obres consistiran en substituir l’actual àrea de jocs per tres de noves adaptades a diferents edats; manteniment de la pista de petanca, així com de l’arbrat; la instal·lació d’una nova font i de nous elements com bancs, papereres i aparcaments per a bicicletes. Es tracta de la primera de les dues fases de remodelació d’aquest espai.

L’Ajuntament de Sabadell ha reservat 395.929,68 euros per dur a terme aquestes intervencions. La segona fase abordarà la col·locació d’un nou escenari i la reforma de les grades que es faran “més endavant”, han assenyalat des del consistori. De fet, fa un any la Junta de Govern Local va aprovar aquestes actuacions.

La renovació de la plaça és sobre una superfície de 3.950 metres quadrats amb un cost total que supera el mig milió d’euros. Aquest primer paquet de recursos cal sumar-hi els 138.052,18 euros assignats el maig de 2022 per una segona etapa d’obres.

Acord de pressupostos amb Junts

Les feines a la plaça del Treball és una de les condicions que va reclamar el líder de Junts per Sabadell, Lluís Matas, per plasmar la seva firma als pressupostos de 2022. En una entrevista a NacióSabadell va explicar que era “un projecte que estava abandonat, amagat en un calaix”.

FOTOS | Previstes unes obres per canviar la fisonomia de la plaça del Treball

Comentaris
To Top