CASTELLAR

Ametller Origen aterra a Castellar amb un establiment de grans dimensions

La setmana passada va estar marcada pels canvis en l’àmbit del comerç alimentari a Castellar del Vallès. Després del tancament del Mercadona al Mercat Municipal, que serà rellevat per un supermercat de la cooperativa Consum, divendres passat es va estrenar un nou establiment a la vila. Es tracta d’un Ametller Origen, que va viure la seva inauguració divendres.

El nou local s’ubica al carrer Berguedà, al polígon industrial del pla de la Bruguera. Es tracta d’una de les botigues més grans de l’empresa, que compta a més amb un espai d’aparcament. La nova botiga ofereix un assortiment molt ampli de fruites i verdures fresques, així com productes secs, refrigerats, cuinats, celler, carnisseria, peixateria, una zona de formatges tallats a mà i forn de pa Panet.

L’espai obrirà de dilluns a dissabte de 9 a 21.30 h i ofereix servei a domicili, així com click & collect, és a dir, els consumidors podran comprar en línia i recollir-ho físicament a la botiga. Amb l’obertura del nou espai, la marca reforça la seva presència al Vallès Occidental amb la idea, explica la companyia, de promoure un estil de vida saludable i sostenible.

La nova botiga d’Ametller Origen a Castellar, a punt | D.S

Comentaris
To Top