Oci i cultura

Un exjugador del Centre d’Esports guanya ‘MasterChef 11’

El futbolista saragossà va arribar al club en el mercat d’hivern de la temporada 2009-10

La final de l’onzena edició del programa ‘MasterChef’ va tenir regust sabadellenc. Eneko Fernández, exfutbolista del Centre d’Esports, es va proclamar campió d’una de les entregues més renyides d’aquest format gastronòmic de TV1 després d’imposar-se a Alex, l’altre finalista.

Eneko Fernández va trepitjar la Nova Creu Alta durant tres temporades i mitja. El jugador saragossà va arribar al club en el mercat d’hivern de la temporada 2009-10 i va ser una peça important en l’ascens a la Segona Divisió “A”. Durant la seva etapa a Sabadell, va aconseguir 6 gols en els 70 partits disputats amb la samarreta arlequinada. Després, va marxar a l’Oviedo i, finalment, es va retirar al Tudelano l’any 2016 per culpa de les contínues lesions de genoll.

Amb aquesta victòria, Fernández s’embutxacarà 100.000 euros en metàl·lic, el trofeu del programa, a més de tenir la possibilitat de publicar el seu propi llibre de receptes, entre altres reconeixements. El triomf va desfermar l’eufòria al plató del programa, deixant un Fernández visiblement emocionat.

No ha estat el primer concursant amb “arrels” a la ciutat. Teresa Sanfeliu és sabadellenca, economista i una de les concursants que va participar en la vuitena edició de ‘Masterchef’. Va ser la desena expulsada del concurs, i va sortir del programa amb la lliçó apresa i un somni fet realitat.

Comentaris
To Top