CONTINGUT PATROCINAT

Banc Sabadell Segment Agrari demostra el seu compromís amb els agricultors i ramaders catalans afectats per la sequera

Banc Sabadell Segment Agrari vol demostrar el seu suport a tots els agricultors i ramaders catalans afectats per la sequera oferint-los solucions ràpides per facilitar la continuïtat de la seva activitat.

Ramón Manubens, Director de Negoci Agrari de Vallès Oriental-Osona, Vallès Occidental i Catalunya central de Banc Sabadell

Banc Sabadell Segment Agrari vol demostrar el seu suport a tots els agricultors i ramaders catalans afectats per la sequera. L’entitat ofereix solucions ràpides a les famílies i als sectors productius afectats amb la finalitat de facilitar-los la continuïtat de la seva activitat.

Entre les mesures de suport cal ressaltar la dotació de liquiditat i/o la modernització dels sistemes de reg de les explotacions.

La Conselleria d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat, així com Agroseguro, preveuen unes pèrdues de fins a 1.200 milions d’euros relacionades amb cultius que no es podran vendre.

El Banc posa a la seva disposició finançament mitjançant el préstec Flexi Agro que permet finançar les despeses de l’activitat diària, així com la bestreta de les indemnitzacions corresponents de l’Administració Pública.

A més, Banc Sabadell Segment Agrari facilita l’accés dels seus clients a altres alternatives com són les línies de l’empresa pública SAECA (Sociedad Anónima Estatal de Caución Agraria) i ICO (Instituto de Crédito Oficial) per fer front a les despeses i pèrdues de la campanya. Com a exemple, la línia MAPA-ICO-SAECA, recentment ampliada en 20 M€ i que comporta una subvenció del capital del 15 % del principal del préstec (amb un màxim de 15.000 € d’ajuts acumulats en les operacions d’un mateix client).

Banc Sabadell Segment Agrari treballa activament amb l’objectiu i el ferm compromís d’acompanyar el sector en aquests moments tan complicats. «Una de les claus de l’èxit és que les dues parts parlin el mateix idioma “D’especialista a especialista, entre experts ens entenem”», comenta Ramón Manubens, Director de Negoci Agrari de Vallès Oriental-Osona, Vallès Occidental i Catalunya central.

Comentaris
To Top