ESPORTS

El central Diego Cámara, segon fitxatge del Sabadell 24/25

Diego Cámara en la seva etapa a l'Intercity / CEDIDA

L’operació-sortida ha tingut el contrapunt en els primers fitxatges del Sabadell 24/25. Després de confirmar-se el del migcampista Sergio Cortés (Badalona Futur), el club ha fet oficial la incorporació del central Diego Cámara, procedent de l’Intercity alacantí.

El mes de juliol complirà 26 anys i té una notable experiència a Segona B i Segona Federació. Nascut a Guadalajara, va jugar en el conjunt madrileny abans de fer el salt al Numancia, amb el qual no va gaudir d’oportunitats. En canvi, va ser peça important les dues següents temporades a la Penya Deportiva Santa Eulària d’Eivissa, disputant un play-off d’ascens.

Això va depertar l’interès de l’Intercity, que la temporada passada li va brindar l’ocasió de fer el salt a Primera Federació, disputant un total de 14 partits. Central d’1,83 m destaca pel seu joc aeri i contundència, amb bona sortida de pilota segons han destacat diferents mitjans de Ses Illes durant l’etapa a la Penya Deportiva. La pròxima setmana, el director esportiu Lucas Viale espera poder concretar entre dues i tres operacions més per començar a donar forma a la plantilla 24/25 que disposarà David Català, a partir del 15 de juliol.

Comentaris
To Top