EDITORIAL

Les lliçons de CIPO

CIPO ha inaugurat un nou servei de restauració, L’Amanidor, que servirà per impulsar la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual. El projecte ve de la mà de l’escola d’educació especial Xaloc i de la mateixa entitat. La cafeteria s’ha instal·lat al Casal de Gent de la Creu de Barberà i ja està oberta al públic.

Segons una enquesta recent de la Fundació Adecco i JYSK, aproximadament un 70% dels joves amb algun tipus de discapacitat es troben a l’atur i creiem que cal fer tots els possibles, des del sector privat i el públic, per treure’ls de la situació d’exclusió ocupacional en què es troben. Celebrem la nova iniciativa de CIPO per donar una sortida formativa i professional a les persones amb discapacitat intel·lectual.

CIPO inaugura un nou servei de restauració a la Creu de Barberà

Una societat inclusiva ho és quan dona oportunitats a tothom. Creiem que la via a seguir és promocionar i encoratjar totes les persones a construir el seu futur. Cal posar totes les facilitats perquè així sigui. CIPO, entre altres entitats socials de la ciutat, contribueix amb la seva iniciativa i acció determinada a fer de Sabadell una ciutat més justa i equilibrada.

Comentaris
To Top