Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dilluns a Sabadell

Fem balanç d’un cap de setmana amb molta cultura a la ciutat

Després del cap de setmana encetem aquest dilluns amb les cinc notícies de resum de l’actualitat sabadellenca. Aquests són alguns dels titulars que podràs llegir al Diari avui.

Els jutjats de Sabadell acullen, en principi, a partir d’aquest dilluns el judici del cas Ca n’Alzina, que tindrà tres jornades -els dies 3, 4 i 6-, i que asseurà al banc dels acusats el propietari de la finca, Quirze Elias, pels presumptes delictes urbanístics i mediambientals que hauia comès des de l’any 2000.

Comença el judici a l’amo de Ca n’Alzina per presumptes delictes urbanístics i medioambientals

Sota el lema ‘Sabadell, compromesa amb el món’ els assistents a la vuitena edició del Mescla’t van poder gaudir d’una trentena de propostes, tant culturals com gastronòmiques. Una de les novetats de l’edició ha estat la gimcana infantil.

La vuitena edició del Mescla’t omple Sant Roc de cultura i diversitat

La sisena edició de la Fira d’Entitats Animalistes de Sabadell s’ha celebrat aquest diumenge. Una quarantena d’entitats i associacions d’arreu de Catalunya, que treballen per als animals, es van reunir a la plaça de l’Argub del Parc Catalunya.

La Fira d’Entitats Animalistes de Sabadell: reivindicació i cures

Dues persones, veïnes de Cerdanyola del Vallès, van morir en un accident de trànsit frontal entre un turisme i una motocicleta aquest diumenge. Les víctimes són el motorista i el seu acompanyant, que van perdre la vida en un xoc que es va produir a la carretera de Mollet a Sabadell.

Dos morts en un accident frontal entre un turisme i una moto a Sabadell

La Festa del Cine ha començat arreu d’Espanya aquest dilluns 3 d’octubre i s’estendrà fins al dijous, 6 d’octubre, durant quatre dies. A Sabadell, els Cines Imperial i Eix Macià s’han adherit a la campanya, que promou descomptes a totes les pel·lícules de la cartellera, que costaran només 3,5 euros.

Comença la Festa del Cine: quines pelis pots veure a Sabadell?

Comentaris
To Top