Eleccions municipals 2023

Les reaccions dels candidats després dels resultats electorals a Sabadell

Marta Farrés ha celebrat els resultats, que la col·loquen com la gran triomfadora de la jornada

Marta Farrés serà l’alcaldessa de Sabadell quatre anys més. El PSC ha arrassat en les eleccions municipals d’aquest diumenge, obtenint una majoria absoluta. Després de la jornada, marcada per la baixa participació, els candidats han fet balanç dels comicis i els resultats obtinguts.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha recalcat que la ciutadania “ha parlat clar”, basant-se en els bons resultats electorals. “No hi ha dubte que hem guanyat les eleccions”, ha reblat, eufòrica després de guanyar els comicis a la ciutat.

Farrés: “S’ha reconegut la política del sí, tranquil·la i que no busca polèmiques”

ERC ha perdut un gran gruix de vots respecte a fa quatre anys. Uns números que obliguen la formació “a fer autocrítica i continuar endavant”, tal com ha assegurat el candidat Gabriel Fernàndez des de l’Arteneu.

Gabriel Fernàndez (ERC): “Hem de fer autocrítica i continuar endavant”

“Estem contentes amb els resultats, tot i que sabem que cap majoria absoluta pot ser bona notícia“, ha reblat l’alcaldable de la Crida, Nani Valero en conèixer el final de l’escrutini.

Nani Valero (Crida): “Continuarem sent una força important a la institució i al carrer”

“Volíem ser decisius i no ho serem, Farrés podrà governar en solitari”, ha expressat el líder de Junts, Lluís Matas. Amb una caiguda del 1,29%, el partit independentista ha intentat aguantar el tipus i se situa com la quarta força més votada de Sabadell.

Lluís Matas (Junts): “Tot el que hem fet per Sabadell s’ho ha endut Farrés”

Des de la seu dels comuns, al carrer de Baldiri Reixach, s’ha respirat un cert aire de victòria, per haver aconseguit dos passis directes a l’Ajuntament; tot i que amb regust agredolç. “Hem complert dos dels objectius que teníem”, ha anunciat Joan Mena, alcaldable de Sabadell en Comú Podem.

Joan Mena (Sabadell En Comú Podem): “Serem un dic en contra del feixisme”

El PP tornarà a l’Ajuntament, quatre anys després, de la mà de Cuca Santos, amb un regidor. “Hem complert el nostre objectiu. Hem tornat”, ha comentat, eufòrica, des de l’hotel Verdi.

Cuca Santos (PP): “Hem complert el nostre objectiu. Hem tornat”

Ciutadans es queda fora de l’Ajuntament. Els taronges han perdut tots els seus regidors i no formaran part del nou consistori en obtenir 884 vots i un 1,13% del total. Els resultats han estat molt dolents i al partit no se n’amaguen. “És cert que el nostre votant se sol quedar a casa quan hi ha poca participació, avui ho hem vist, però no s’excusa”, ha assegurat el seu candidat, Joan García.

Joan García (Ciutadans): “No hem tingut el suport de la ciutadania de Sabadell, haurem de repensar el nostre espai”

La gran triomfadora de la nit ha estat Marta Farrés, que revalida l’alcaldia i amb més força per a governar en solitari en els pròxims quatre anys a Sabadell.

Farrés (PSC), sense rival, arrassa amb majoria absoluta a Sabadell

Comentaris
To Top