Ciutat

Fira Santa Llúcia a Sabadell: horaris i tots els detalls

L’espai ofereix multitud d’elements característics de Nadal

La Fira de Santa Llúcia és un dels elements més simbòlics de Nadal a casa nostra. Sabadell s’omple tradicionalment de paradetes on adquirir tota mena d’elements característics de la festivitat: des de tions, passant per caganers o qualsevol altre figureta habitual en els pessebres.

En els últims dies, les paradetes s’han anat instal·lant a la plaça del Doctor Robert. Un procés per tenir-ho tot a punt de cara a la inauguració, que serà el 24 de novembre, coincidint amb la data de l’encesa dels llums de Nadal a la ciutat. La fira estarà oberta fins al 22 de desembre, oferint un ampli ventall de productes.

L’espai estarà obert al públic als matins, a partir de les 10 hores i fins a les dues del migdia. Després, a la tarda, obrirà a les 5 de la tarda i s’hi podrà accedir fins a les 20 hores. Un espai al centre de Sabadell que acumula visitants, també amb l’aparició ja clàssica dels personatges del Calendari d’Advent ben a prop.

Encesa de llums a Sabadell: quan i on serà?

Comentaris
To Top