Ciutat

Junts reivindica el seu protagonisme en les reformes de Sabadell

junts balanç obres
Lluís Matas envoltat del seu equip / David Chao

Les últimes grans obres a Sabadell porten el segell de Junts. Així ho assegura el partit que, aquest dissabte al matí, ha organitzat un punt informatiu al Passeig. En aquest, han explicat quines són actuacions han impulsat durant l’actual mandat com el Passeig i la reforma del carrer Indústria.

20 anys d’immobilisme

“Estem molt contents que la taula de negociació hagi funcionat, vam prometre i exigir l’execució del Passeig i hem complert”, ha expressat amb orgull Lluís Matas. Els juntaires també han aprofitat per destacar la seva gestió davant els altres partits, sobretot als canvis d’un Passeig que, segons ells, portava 20 anys estancat: “El govern de transformació no va transformar res, les majories socialistes tampoc. Calia algú que impulsés reformes i és el que hem fet”.

Pel que fa al carrer Indústria, Matas n’ha destacat la seva reconversió: “La pacificació era necessària i és el que demanaven els veïns. Un canvi que ha millorat la seva qualitat de vida i que va en la línia del que volem aconseguir a altres barris de la ciutat”.

Nous projectes

Les mesures del partit no acaben en aquest mandat. Des de Junts tenen nous projectes preparats, com bé han explicat. Una de les principals serà a la Casa Duran. I és que durant el primer trimestre de l’any, l’edifici serà la seu de la nova Oficina de Turisme. “Anem amb una mica de retard per un problema de licitació, però esperem poder-ho inaugurar al maig”, ha assegurat Matas.

Com a altres projectes el candidat de Junts també ha destacat les obres de l’aparcament al centre, previstes a finals d’any i les obres a la plaça del Mossèn Geis– acordades als pressupostos.

Per Matas, la valoració de la feina feta és “molt positiva” i des del partit confien a poder continuar amb les iniciatives un cop passades les eleccions: “volem ser decisius i continuar fent de Sabadell una ciutat més verda i sostenible”.

Junts per Sabadell treu pit d’haver fet “oposició constructiva”

Comentaris
To Top