EL RESTAURANT

Patates braves al rovell de l’ou de Sabadell

El menjador d’El Llit disposa d’un pati interior molt agradable i freqüentat / ÓSCAR ESPINOSA

El Llit és un bar de copes que va néixer ara fa quatre anys i es va instal·lar al bell mig del Passeig. És fàcilment distingible perquè, a la seva terrassa, totes les cadires anuncien una coneguda marca de cervesa catalana, la Moritz. I és que una de les especialitats del local són precisament les cerveses, catalanes i d’importació. També és la beguda més sol·licitada pels clients d’aquest establiment, segons ens ha explicat l’encarregada, Marta Pancorbo.

Bar de copes

La Marta, però, vol deixar clar que El Llit és també un bar de copes que ofereix ofertes de divendres a dissabte a partir de la mitjanit fins a les 2 h de la matinada, “fem copes a 5,50 euros amb didalet”. Fan esmorzars, dinars, tapes i copes. És, sens dubte, un bar de tapes on anar sobretot a la nit amb els amics i la família. La reina de les tapes són les patates braves. “Ens ha donat molt bona fama”, afirma Marta Pancorbo. Les serveixen en forma de muntanya en una cistella coquetona.

Tot i que fan menú diari, l’especialitat de la casa són les hamburgueses   –amb 100% de vedella ecològica–, els entrepans i els gratinats. Els entrepans “estant molt bé, perquè són diferents”, destaca. A la carta es troben batejats amb noms com hamaca, manta, elàstic, bressol, llit turc, llit rodó, nòrdic i coixí. Combinats de forma atrevida, com calamars a l’andalusa amb enciam, tomàquet i salsa de mel i mostassa, o sobrassada de Mallorca amb cruixent de bacó, carn de pinxo amb allioli i pebrot verd, o botifarra de pagès amb formatge de cabra, entre altres. “Les hamburgueses són de les coses que més demana la gent”, diu.

Els gratinats són altres especialitats d’El Llit. “Són com coques amb una base de formatge, però molt variades”, destaca Pancorbo. De cap manera, diu, es pot considerar menjar ràpid. “Ningú se l’emporta, és per menjar aquí”. El restaurant sempre està ple, tant l’interior com la terrassa, i és que una de les característiques d’aquest local és que està obert moltes hores. “No tanquem mai. Bé, tancarem per Nadal”.

El Llit / Passeig de la plaça Major, 37 / Horari: de dilluns a diumenge, de 9 h a 24 h / Telèfon: 937 128 832 / [email protected]

Un plat per compartir amb els amics del picant

Vi negre Portium

Viena obre sis locals el 2019

Comentaris
To Top