Ciutat

Setembre del 2020: Isabel Vega, directora de la Fundació Bosch i Cardellach

El setembre comença l’escola i els infants tornen a classe amb les mesures de protecció necessàries. A més, Isabel Vega passa a ser la directora de la Fundació Bosch i Cardellach. Substitueix al difunt Josep Maria Benaul, que va morir a causa d’un càncer.

Repassa la resta de l’any: GenerFebrer, Març, Abril, Maig, Juny, Juliol, Agost, Octubre, Novembre, Desembre.

Isabel Vega substitueix a Benaul a la FBiC

El Consell de Membres Numeraris de la Fundació Bosch i Cardellach (FBiC) va nomenar Isabel Vega –fins ara vicedirectora– com a nova directora de l’entitat, convertint-se així en la primera directora de la Bosch i Cardellach des de la seva constitució. En els pròxims dies, i seguint els estatuts, el Patronat els haurà de ratificar.

La proposta de nomenar Vega va sorgir de la Junta Directiva encapçalada pel desaparegut Josep Maria Benaul, perquè, segons explicava, “hem cregut necessari continuar amb les tasques i línies estratègiques endegades que ens van unir en la candidatura… Volem seguir el Pla de Treball que elaborà el nostre director, Josep Maria Benaul, en el qual nosaltres ens vam adherir, tot creient que és encertat per al futur de la Fundació Bosch i Cardellach”.

Isabel Vega, directora de la fundació/ LLUÍS FRANCO

Octubre del 2020: El Club Natació aconsegueix el doblet a la Supercopa d’Espanya

Comentaris
To Top