Ciutat

Juliol del 2020: El CESabadell torna a la Segona Divisió A

El juliol va ser el mes que cap aficionat arlequinat oblidarà mai: el CESabadell va aconseguir l’ascens a la Segona Divisió A cinc anys després. Així mateix, Juli Fernández renunciava a l’acta de regidor a l’Ajuntament de Sabadell i el govern municipal tancava un acord històric entre Sabadell i Terrassa per col·laborar plegats. A continuació, els apunts més importants del juliol.

Repassa la resta de l’any: GenerFebrer, Març, Abril, Maig, Juny, Agost, Setembre, Octubre, Novembre, Desembre.

Juli Fernández renuncia a l’acta

L’exalcalde i regidor d’ERC, Juli Fernàndez, va anunciar dijous dia 16 de juliol al matí que renunciava a l’acta de regidor a l’Ajuntament de Sabadell. Prenia la decisió per centrar-se únicament en el càrrec de delegat del Govern a Barcelona.

Juli Fernàndez, Delegat del Govern i exalcalde de Sabadell / LLUÍS FRANCO

En marxa les obres al torrent de Colobrers

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) va estar fent durant el juliol treballs de restauració del tram del torrent de Colobrers afectat pel temporal Glòria, del passat gener. El pas, però, va romandre tancat durant l’agost i el setembre, per ajudar a la seva recuperació ambiental i paisatgística.

El torrent de Colobrers, afectat per les pluges / AJUNTAMENT DE SABADELL

El CESabadell torna a la Segona A cinc anys després

El retorn al futbol professional. Una remuntada amb tocs d’èpica davant el Barcelona B li va permetre al CESabadell recuperar plaça al futbol professional cinc anys després. Un gol del blaugrana Monchu va complicar les coses, però de nou va ressorgir l’esperit de supervivència d’aquest gran grup humà per donar-li la volta al marcador amb un gran cop de cap d’Aleix Coch a l’inici de la segona part i després amb una vaselina sublim de Néstor Querol. L’eufòria es va desfermar al final sobre la gespa i entre tots els consellers de la llotja. Una nit inoblidable per la família arlequinada.

El CESabadell celebra l’ascens a la Segona Divisió A. Els jugadors es mostraven eufòrics i plens d’alegria/ LLUÍS FRANCO

Acord històric entre Sabadell i Terrassa per treballar plegats

Les dues ciutats, les més grans del Vallès Occidental i, de fet, cocapitals de la comarca, van escenificar aquesta voluntat d’entesa amb la presentació de l’acord rubricat per l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, en què posaven de manifest la necessitat d’entesa entre les dues ciutats. Els principals arguments es basaven en què les dues ciutats, per la seva demografia, economia, xarxa educativa i científica, densitat de serveis i intensitat i diversitat d’activitat ciutadana, “constitueixen potents sistemes urbans en el marc de la comarca del Vallès Occidental i de l’entorn metropolità de Barcelona”.

Pla mitjà de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, parlant amb l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, després de la roda de premsa del 24 de juliol de 2020. (Horitzontal)

Agost del 2020: La justícia tornar a obrir el cas d’Helena Jubany

Comentaris
To Top