Ciutat

Isabel Vega, primera directora de la Fundació Bosch i Cardellach

Isabel Vega va néixer a Sabadell el 1970 / CEDIDA

El Consell de Membres Numeraris de la Fundació Bosch i Cardellach (FBiC) ha nomenat Isabel Vega –fins ara vicedirectora– com a nova directora de l’entitat, convertint-se així en la primera directora de la Bosch i Cardellach des de la seva constitució. En els pròxims dies, i seguint els estatuts, el Patronat els haurà de ratificar.

La proposta de nomenar Vega va sorgir de la Junta Directiva encapçalada pel desaparegut Josep Maria Benaul, perquè, segons expliquen, “hem cregut necessari continuar amb les tasques i línies estratègiques endegades que ens van unir en la candidatura… Volem seguir el Pla de Treball que elaborà el nostre director, Josep Maria Benaul, en el qual nosaltres ens vam adherir, tot creient que és encertat per al futur de la Fundació Bosch i Cardellach“.

Així mateix, des de la Junta es proposa l’adhesió de Glòria Dalmau per exercir el càrrec de vicedirectora, en substitució d’Isabel Vega, ara la primera directora de la història de la Fundació: “És coneixedora de l’entitat i molt propera a les idees de Josep Maria Benaul i, per extensió, les de la Junta”.

Arquitecta i membre des de l’any 2012 de la Fundació Bosch i Cardellach

Nascuda a Sabadell l’any 1970, Isabel Vega, membre numerària de la FBiC és arquitecta per l’ETSAV (UPC) i des de l’any 2009 es dedica a la docència, impartint classes a diversos centres universitaris –ETSAV i BAU–. Tanmateix, disposa de despatx professional propi especialitzat en projectes d’espai públic i en projectes territorials i urbans amb gestió sostenible de l’aigua i SUDs. En l’actualitat, realitza estudis de doctorat en Tecnologia de l’arquitectura, al voltant del tema de l’aplicació del drenatge urbà sostenible.

Des de l’any 2012 és membre de la Fundació Bosch i Cardellach de Sabadell. Del 2012 al 2018, va exercir de cap de la secció de Territori i Espai Urbà. Des del 2019 forma part de la Junta Directiva, inicialment exercint de secretària i posteriorment de sotsdirectora de la Fundació Bosch i Cardellach.

Comentaris
To Top