Ciutat

El Torrent del Capellà enceta el calendari de les Festes Major dels barris

La paellada popular al barri del Torrent del Capellà durant la Festa Major de l'any passat / LLUÍS FRANCO

Amb la primavera, arriben les festes dels barris, que començaran dimarts vinent dia 30 d’abril amb la festa major del Torrent del Capellà i s’aniran alternant fins al 29 de setembre, quan les Termes tancarà aquest període de festes populars.

El primer barri a celebrar la seva festa serà el Torrent del Capellà. Comença oficialment dimarts, però aquest dissabte, per ‘anar fent boca’, tindrà lloc una sortida a Can Bon Vilà, organitzada per l’Associació de Veïns del Torrent del Capellà. El mateix dissabte, a les 13.30 h, hi haurà una barbacoa popular a l’aparcament del carrer de les Hortènsies.

Dimarts 30 d’abril, però, serà el tret de sortida del programa de festa amb una revetlla popular amb el Grup Salsabor. Aquesta revetlla començarà a les 22.30 h a la Sala Polivalent del Nord. L’endemà, dimecres 1 de maig, i coincidint amb la festa del Dia del treballador, hi haurà xocolatada matinera a les 9.30 h al local de l’Associació de Veïns. Mitja hora més tard es farà la processó de Sant Josep Obrer pels carrers del barri i seguidament la Missa Regional Murciana, que es fa a l’aire lliure.

Activitats pels més petits

En aquesta festa major no hi faltaran les activitats pels més petits. Hi haurà jocs infantils i la festa de l’escuma que tindrà lloc entre la plaça Óscar Romero i el carrer Hortènsies, a partir de les 11 del matí i fins a les 13 hores.

Cap a les 14 hores serà el moment de la paella popular i a mitja tarda, cap a les 17 h, hi haurà el Festival de Música amb diverses actuacions i concert d’havaneres amb el grup Tela Marinera, al carrer Hortènsies. La festa es clourà al parc del Nord amb el correfoc.

Comentaris
To Top