Publicitat
SANT CUGAT

Detenen al Vallès un home per la mort d’almenys 3 sense llar a Barcelona

El punt on s'ha localitzat el cos d'un quart home sense llar a Barcelona durant el confinament / ACN

Els Mossos d’Esquadra han detingut en les últimes hores a Sant Cugat del Vallès un home per la mort d’almenys tres persones sense llar a l’Eixample de Barcelona durant el confinament. L’últim homicidi ha estat aquesta nit.

En les últimes setmanes s’han registrat quatre morts de persones sense llar al mateix districte. En el cas de la primera, els Mossos ja van detenir una altra persona, però aquest homicidi encara està per resoldre.

Publicitat

Els fets van tenir lloc la nit del 18 al 19 de març, a les portes d’un supermercat. El segon homicidi va ser el 16 d’abril, al barri del Fort Pienc, aquest cop de dia, i el tercer va ser al carrer de Casp, 48 hores més tard i de matinada, el 18 d’abril.

En el cas de la mort d’aquest dilluns a la nit, els Mossos van rebre l’avís pels volts de les 23 h. La víctima estava greument ferida al carrer i va ser atesa pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), però finalment va morir.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top